032 402-919 info.ipf@unze.ba

UNIVERZITET U ZENICI

ISLAMSKI PEDAGOŠKI FAKULTET

ODSJEK ZA ISLAMSKU VJERONAUKU

Postdiplomski studij

                                                                                  OBAVIJEST

Obavještavaju se studenti master studija Odsjeka za islamsku vjeronauku koji studiraju u skladu sa konceptom 3+2 da se mogu javiti se predmetnim profesorima radi konsultacija i priključiti se redovnoj nastavi na 4. godini studija, koja se odvija radnim danima po rasporedu objavljenom na službenoj internet stranici Fakulteta.

Što se tiče predmeta Metodologija istraživanja u nastavi vjeronauke, ukoliko studenti nisu u mogućnosti da prisustvuju redovnoj nastavi, obaveza im je da se jave prof.dr. Edini Vejo u određene dane vikenda kada profesorica održava predavanja iz referentnih kolegija. Konkretne datume u danima vikenda kada je prof. Vejo na nastavi studenti mogu pronaći na internet stranici Fakulteta.

Takođe, prof.dr. Anela Hasanagić sugerira studentima da zbog kompleksnosti predmetne materije dolaze na predavanja iz predmeta Statističke metode u istraživanju koja će biti održana vikendom na Odsjeku za predškolski odgoj i obrazovanje prema sljedećem rasporedu: 21.10., 28.10., 4.11., 11.11.,18.11 i 7.1.

Iz Odsjeka

en_USEN