032 402-919 info.ipf@unze.ba

Poštovani !

Obavještavamo Vas da svoje radove za objavljivanje u XV broju Zbornika radova Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici možete slati do 01.09.2017. Kao i do sada, radovi se šalju Redakciji Zbornika u elektronskoj formi na adresu ipfzbornik@gmail.com.  Radovi koji se dostavljaju trebaju biti situirani u jednu od sljedećih naučno-istraživačkih oblasti: socijalna istraživanja, vjerske znanosti, islamska misao i civilizacija, jezici-lingvistika, metodika odgoja i obrazovanja, teorija i praksa ranog odgoja i obrazovanja i menadžment kvaliteta u religijskoj edukaciji.

Zbornik radova IPF-a je indeksiran u EBSCO i CEEOL bazama podataka, a radovi koji se objavljuju prolaze dvostruku recenziju i ocjenjuju se kao izvorni naučni radovi, prethodna priopćenja, pregledni naučni radovi, stručni radovi, prikazi knjiga i izlaganja sa naučnog skupa.

***

Redakcija prima samo radove koji već nisu objavljeni u drugim publikacijama, niti su istovremeno poslani još nekome radi objavljivanja. Prispjeli radovi se ne vraćaju.

Radovi se ne objavljuju ukoliko nisu pripremljeni u skladu sa Uputstvom ili ukoliko ne dobiju afirmativnu recenziju oba recenzenta.

Molimo Vas da se pridržavate Uputstava, jer samo oni radovi koji su napisani prema datim Uputstvima upućuju se na recenziju. Uputstva možete naći OVDJE.

U očekivanju Vaših radova  srdačno Vas selamimo i pozdravljamo.

Redakcija Zbornika radova Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici

Univerzitet u Zenici
Islamski pedagoški fakultet u Zenici
Juraja Neidharta 15
tel./fax 0038732402919

en_USEN